Om AssetBook

Alla system samlade i en plattform

Idag har de flesta hem och moderna företag en stor mängd teknik med olika inlogg, inställningar och system att hålla reda på. Inom en större organisation finns ofta tusental system att hålla koll på, som inte alls eller bara delvis är sammankopplade med varandra. Med AssetBook samlas alla dina smarta system på en och samma plattform.

Plötsligt slipper du hantera varje lampa, värmesystem, teknik och app var för sig, utan ser i stället allt enkelt och översiktligt på samma sida. På din skärm kan du slå på eller stänga av teknik, sköta inställningar och interagera alla dina smarta system med varandra. Enklare än så blir det inte.

Nyfiken på hur AssetBook skulle fungera i din verksamhet?

Vad är Assetbook?

AssetBook samlar alla dina smarta system – oavsett om det gäller enheterna i ditt hem, företag, hotell, skola, restaurang eller för ett helt bostadsområde. Din plattform på AssetBook ger dig en tydlig överblick över alla dina assets, samtidigt som du självklart även kan se varje enskild komponent i ditt system. Du kan till exempel se och styra minsta lilla lampa i en hel anläggning av belysning, och du får även en notis när den slutar lysa eller fungera.

Med AssetBook behöver du inte längre växla mellan olika system eller uppgradera ditt smarta hem så fort nya uppdateringar släpps. Vi arbetar idag med över 400 000 olika assets, givare och sensorer för ditt smarta hem eller företag, och vi bara fortsätter att växa.

Oavsett om du vill styra golvvärmen i flera fastigheter samtidigt, få en GPS-överblick över ditt företags alla bilar eller helt enkelt bara vill tända en lampa i hemmet så ser du allt i samma vy – din plattform i AssetBook.

Status

Få information och aktuell status på dina assets. Skräddarsy alarm och varningar samt högsta- och lägstanivåer.

Så funkar det

AssetBook fungerar som en samlingsplats för alla dina system och tillgångar, eller ”assets” som vi kallar dem. Assets är allt från brandsläckare, personer, platser till smart teknik och olika enheter.

Vi vill helt enkelt göra det enklare för dig att i ditt hem, fastighet eller företag kunna hantera dina enheter och system. Med bara en knapptryckning blir alla dina assets tillgängliga att styra, via din egen plattform på AssetBook.

Detta fungerar genom att vi har samlat och interagerat all din teknik i enkla, färdiga moduler som passar dina behov. Du väljer själv vilka moduler du behöver och på bara några klick så kan vi koppla dem till ditt konto.

Kanske har du redan en del av dina system samlade och interagerade med varandra, om du till exempel kan styra rummets alla lampor från en app. Men någonstans där brukar den smarta lösningen ta stopp. AssetBook tar vid där andra smarta funktioner tar slut, när du inte kan lägga till nya enheter eller koppla dina olika smarta system till varandra. I din plattform på AssetBook kan du nämligen lägga till så många eller så få enheter och befintliga smarta system som du vill.

Få kontroll genom att samla alla dina enheter

Få kontroll genom att samla alla dina enheter

Med bara en knapptryckning blir alla dina enheter tillgängliga att styra via din egen plattform.