Våra partners

AssetBook samarbetar med flertalet märken och tillverkare. Det gör att det är lika smidigt att lägga till enheter från olika märken som det är att koppla samman likadana system. Och när marknaden utvecklas så utvecklas också vi, med nya produkturer och lösningar för dina smarta system.

Aqara Logo

Aqara är ett varumärke under Lumi United Technology som specialiserar sig på design och utveckling av produkter för det smarta hemmet. Aqara strävar efter att förbättra din livskvalitet hemma, din effektivitet på kontoret, och samtidigt spara energi och bespara vår planet.

Casambi logotyp

Casambi startade 2011 i Finland och är idag marknadsledande inom Smart belysning via Bluetooth Low Energy. Casambi jobbar med mängder av partners som integrerar deras hårdvara för styrning av sina produkter. Därav är vi en stolt partner till Casambi för att hjälpa de att nå sina mål om att vara skalbara mot stora kunder som industrier men även anläggningar där man vill få en helhetslösning.

Intelligent inifrån och ut
Våra produkter låter dig ta kontroll över laddningen. Med intelligent mjukvara och teknik erbjuder vi en enklare tjänst, skräddarsydd för den enskilda användaren. Vår app ser till att du får överblick och inblick, samt hjälper dig att hantera dina produkter enkelt och effektivt.

Effekta logotyp

Med sina anor från 1984 ser Effekta till så att vi hitta ut från våra lokaler vid strömavbrott. Deras vision säger – ”Nordens största aktör inom nödbelysning med marknadens högsta förtroende” Vi är stolt partner till Effekta och stöttar de i deras vision.

Fagerhult logo

Sedan starten 1945 har vi med hjälp av belysning strävat efter att förbättra människors vardag. Idag är Fagerhult en av de största och ledande belysningsaktörerna för den kommersiella fastighetssidan. Fokus på kontor, skola, och sjukhusmiljöer.

Fibaro Logo

FIBARO ger nytt liv till ditt hem!
Med produkter från FIBARO får du ett smart hem baserat på Z-Wave. FIBARO har länge varit störst på Z-Wave produkter.

Interact Lighting är en ledande leverantör av smarta belysningslösningar för olika sektorer, inklusive detaljhandel, hotell, kontor och industri. De erbjuder innovativa och energieffektiva produkter som kan förbättra atmosfären, produktiviteten och säkerheten i alla utrymmen. Interact Lighting tillhandahåller även molnbaserad programvara och tjänster som möjliggör fjärrövervakning, styrning och optimering av belysningssystem. Genom att samarbeta med Interact Lighting kan du dra nytta av deras expertis, erfarenhet och stöd för att skapa smarta och hållbara belysningsmiljöer.

LK Systems logotyp

Lk-systems är ett av dom ledande företag gällande golvvärme i fastigheter. Vi låter dej ta kontrollen oavsett om det är ett hotell eller privat hem.

Lumen Radio logotyp

Lumen Radio är med sin AirGlow en betydande aktör på marknaden för Smart Gatubelysning, dom har en spännande portfölj av hårdvara för belysningsstyrning som passar i dom stora arenorna.

Philips Lighting är en global ledare inom belysningslösningar, med fokus på innovation, hållbarhet och kundnöjdhet. Philips Lighting erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster för olika applikationer, som smarta hem, kontor, detaljhandel, gästfrihet, hälsovård och offentliga utrymmen. Philips Lighting samarbetar också med partners för att skapa skräddarsydda lösningar som möter deras specifika behov och mål. Philips Lighting är en pålitlig partner som levererar högkvalitativa, energieffektiva och kostnadseffektiva belysningslösningar som förbättrar människors och miljöns liv.

Sensibo logo

Perfekt inomhusklimat idag, för ett bättre klimat i morgon.
En tredjedel av världens energi förbrukas av uppvärmning och kylning av inomhusutrymmen. Detta bidrar till CO2-utsläpp, klimatförändringar och dålig luftkvalitet. Det är därför vi drivs av att skapa produkter som hjälper dig kontrollera ditt inomhusklimat, spara energi och hålla dig frisk. Tillsammans kan vi påverka vår planets klimat.

Signify logo

Signify är det nya företagsnamnet för Philips Lighting. Vi är världsledande inom belysning och erbjuder våra kunder energieffektiva produkter, system och tjänster av högsta kvalitet. Vi förvandlar ljuspunkter till datapunkter så att fler enheter, platser och personer kan kopplas upp via belysning, vilket bidrar till en säkrare, mer produktiv och smartare värld.

Teltonika logotyp

Teltonika Är ett globalt företag som är en av våra leverantörer på sensorer och nätverksutrustning. Om du vill ha koll på dina fordon via Fleet Manager eller säkerställa att personalen är trygg på arbetsplatsen så hjälper deras sensorer till.

Få kontroll genom att samla alla dina enheter

Få kontroll genom att samla alla dina enheter

Med bara en knapptryckning blir alla dina enheter tillgängliga att styra via din egen plattform.